SYLWESTER 2024 / 2025 w LabijaCafe w SU LECH w Kołobrzegu
WIECZÓR SYLWESTROWY Z MUZYKĄ NA ŻYWO!
Na w/w imprezie obowiązują napoje zakupione w SU LECH.
Impreza ma charakter otwarty – konieczna rezerwacja miejsc (stoliki wieloosobowe).
Ilość miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność wpłat, oferta bezzwrotna.
REZERWACJA MIEJSC:
- bezpośrednio w SU LECH w recepcji lub kawiarni LabijaCafe
- telefoniczna +48 94 352 52 91, +48 503 434 990, +48 695 773 591,
- mailowa: recepcja@sanatoriumlech.pl, lech@sanatoriumlech.pl
Wymagana jest przedpłata w wysokości 100% kosztu imprezy, oferta jest bezzwrotna. Przedpłaty należy dokonać po rezerwacji miejsc w ośrodku (kartą lub gotówką) lub przelewem bankowym.
Numery kont do przelewu:
- Bank PEKAO S.A. o/Kołobrzeg 58 1240 6508 1111 0000 5403 4466
- Bank SANTANDER Bank Polska S.A. o/Kołobrzeg 56 1090 2268 0000 0001 5039 1360
W tytule przelewu należy wpisać: "Rezerwacja Sylwestra w kawiarni, nazwisko osoby rezerwującej i podać liczbę osób". Po wpłacie zostanie wystawiony imienny dokument na dokonującego wpłatę. Wszelkie uwagi dotyczące wystawienia faktury za pobyt (NIP, dane osób, na które mają być wystawione dokumenty, itp.), należy zgłosić najpóźniej w momencie wpłaty. Późniejsze zmiany będą niemożliwe.
Menu Sylwestrowe 2024 Kawiarnia LabijaCafe godzina 20.00
Bufet gorący:
- Lekko pikantna zupa gulaszowa,
- Barszcz czerwony z bruschettą,
- Pieczony schab z sosem z borowików,
- Kolorowe szaszłyki drobiowe,
- Zapiekane gratin z serem kozim,
- Bukiet warzyw.
Bufet zimny:
- Roladki z wędzonym łososiem i ziołowym fromage,
- Medaliony wieprzowe na toście z kremem chrzanowym,
- Pieczone mięsa z sosem koktajlowym,
- Dorsz w auszpiku z sosem tatarskim,
- Trio śledziowe,
- Sałatka z brokuła z fetą i prażonym słonecznikiem,
- Sałatka włoska z mozarellą i bazyliowym pesto,
- Pieczywo, masło.
Bufet deserowy:
- Ciasto jogurtowe,
- Sernik ze skórka pomarańczową,
- Ciasto czekoladowe.
Napoje:
- Wodka biała 0,5 l lub wino 0,75 l na parę,
- Sok 1 l / parę,
- Lampka szampna - toast noworoczny.